Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 131 a 133 de 133

13-11-2012 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE PICANYA (AEPI)

Reunión comisión AEPI y Técnico AFIC para tratar los siguientes temas: 1.- Valoración de la Campaña: Picanya és un carrer d'ofertes, en la mitad de su desarrollo (del 5 al 26 de noviembre) 2.- Propuestas Campaña de Navidad. 3.- Dudas y preguntas.

06-11-2012 PICANYA ÉS... UN CARRER D'OFERTES!!

Del 5 al 26 de novembre de 2012 una selecció de 45 comerços de Picanya ofereixen les millors ofertes i promocions.

Per a preparar els nadals, a Picanya tenim l'oportunitat d'adquirir productes d'alimentació, roba i complements i, fins i tot, cuidar-nos la imatge personal i la salut, a preus immillorables.

Descomptes de fins al 50%, segona unitat gratis, 3 x 2... són algunes de les promocions que els comerços associats a AEPI-AXCP ofereixen als seus clients en aquest mes fantàstic.

L'Agència AFIC de Picanya, en estreta col·laboració amb AEPI-AXCP, organitzen aquesta campanya com un aperitiu de la Campanya de Nadal 2012.

Més informació, ací.

Vore el fullet complet, ací.

05-11-2012 PICANYA S'ADHEREIX AL PROJECTE GREEN COMMERCE

 

La Junta de Govern Local de L'Ajuntament de Picanya, en sessió ordinària celebrada el dia 1 d'octubre de 2012, sota la Presidència del Sr. Alcalde En Josep Almenar i Navarro, i amb l'assistència de la majoria dels seus membres, va adoptar l'aprovació d'adhesió al conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia, Industria i Comerç i l'Ajuntament de Picanya per a la implantació del Projecte Green Commerce. Aquest projecte té com a objectiu que els xicotets comerços de Picanya puguen obtindre el certificat de qualitat Green Commerce implicat amb la lluita front el canvi climatic i amb la reducció del consum energètic i de residus. Ademés, també pretén fomentar una compra responsable i respetuosa amb el medi ambient per part del consumidors i consumidores.

 

04-11-2012 L'AJUNTAMENT DE PICANYA FORMALITZA L'ADHESIÓ A LA CARTA DE SERVEIS

L'Ajuntament de Picanya, ha acordat formalitzar l'adhesió a la nova carta de serveis de la Xarxa d'Agències pel Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de la que forma part per a treballar en col·laboració amb la Generalitat Valenciana en la modernització del comerç local. Aquesta carta de serveis forma part d'aquest procés i té com a principal objectiu oferir un assessorament especialitzat i de qualitat als comerços de la localitat.

24-09-2012 CURSOS D’ALFABETITZACIÓ INFORMÀTICA

 

Informàtica bàsica per a la recerca d’ocupació

Curs destinat a persones desocupades sense coneixements en l’ús de mitjans informàtics

Curs de 4 hores de durada que permetrà una introducció bàsica a l’ús d’internet en la recerca d’ocupació per mitjà d’elements bàsics com ara la tramitació d’un correu electrònic, el coneixement i ús de determinats portals web, etc...

Dates
3 cursos de 4 hores en horari de 9.30 a 13.30h els dies dilluns 24/09, dimecres 26/09 i divendres 28/09

Documentació a presentar
Fotocopia DNI
Targeta Seguretat Social
Targeta Darde Inscripció SERVEF

Públic
Persones en situació de desocupació

Inscripció: CDL Alqueria de Moret

Telèfon: 961295400


 

06-09-2012 FESTIVO APERTURABLE

 

La Consellería de Economía, Industria y Comercio ha comunicado al Ayuntamiento de Picanya que los establecimientos comerciales del municipio pueden abrir al público el 8 de septiembre de 2012, festivo local, en sustitución del 4 de noviembre de 2012, habilitado para la práctica comercial. Es decir, el 8, sábado, los supermercados y todos los comercios minoristas pueden abrir al público, sin embargo el día 4 de noviembre domingo, los establecimientos comerciales, cuya superficie útil de venta al público sea mayor de 150 m2, no podrán abrir.

21-06-2012 ÈXIT DE LA V FIRA DEL XICOTET COMERÇ

La Fira del Xixotet Começ, celebrada el passat cap de setmana 16 i 17 de juny, tanca la quinta edició amb un gran èxit, tant per la participació del comerços locals com per l’afluència de públic durant els dos dies de la fira.

La Directora General de Comerç i Consum Silvia Ordiñaga junt a l’Alcalde Josep Almenar, acompanyats per representants de la corporació Local, han inaugurat la Fira, aprofitant l’ocasió per a visitar a tots els expositors i comprobar la gran varietat de sectors i productes de qualitat allí representats.

En aquesta edició, cal ressaltar la participació tan activa dels expositors de la fira, organitzant degustacions de diferents productes i realitzant tallers per al públic infantil.

Els comerços representats en aquesta V FIRA han sigut: Al Box Picanya, Alfredo casabán, Alicia Estilisme, APP Informática, Bar Avinguda, Carmela Ramos Complementos, Carnicería Isidora, Chinitatuchinitoyo, Cristalería Jorge, Cristina Gabinete de Estética, Espai Món Sà, Frutas y Verduras Arantxa, Impremta Picanya, Inforcopy, JM Ridaura Assegurances, La Botiga del Menut, La Botiga de la Dona, Latizo, Mar de Plata, Más que mascotas, Màxim Fusters, Panadería-Bollería Jimenez, Pensat i Fet, Pizzeria Albabel, QR Serveis de Fustería, Racó de Salut, Ramón y Victoria, Silecson, Thermomix, Valín productos de Galicia, Xocolate amb Sucre.

Més informació

21-06-2012 ÈXIT DE LA V FIRA DEL XICOTET COMERÇ

La Fira del Xicotet Comerç de Picanya, celebrada el passat cap de setmana 16 i 17 de juny, ha tancat la V edició amb un gran èxit, tant per la participació dels comerços locals com per l’afluència de públic durant els dos dies de fira.

La Fira organitzada per l’Ajuntament amb la col•laboració de l’Associació Empresarial de Picanya (AEPI), ha aconseguit visibilitzar una bona mostra del comerç de la localitat. Per a dinamitzar la fira s’ha organitzat un programa amb diferents activitats: tallers infantils, castells unflables, sortejos de vals de compra, exhibicions, teatre, degustacions i actuacions musicals.

La Directora General de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, junt a l’Alcalde Josep Almenar, acompanyat per representants de la Corporació Local, una representació de l’AEPI i la delegació de l’Ajuntament de Panazol inauguraren la Fira. A continuació, tot ells visitaren als expositors, comprovant la gran varietat de sectors i productes de qualitat presents al recinte firal.

En aquesta V edició els 31 comerços participants han segut: Al Box Picanya, Alfredo Casabán, Alicia Estilisme, APP Informàtica, Bar Avinguda, Carmela Ramos Complementos, Carnicería Isidora, Chinitatuchinitoyo, Cristalería Jorge, Cristina Gabinete de Estética, Espai Món Sà, Frutas y Verduras Arantxa, Impremta Picanya, Inforcopy, JM Ridaura Assegurances, La Botiga de la Dona, La Botiga del Menut, Latizo, Mar de Plata, Más que Mascotas, Màxim Fusters, Panadería-Bollería Jiménez, Pensat i Fet, Pizzeria Albabel, QR Serveis de Fusteria, Racó de Salut, Ramon y Victoria, Silecson, Thermomix, Valín Productos de Galicia, Xocolate amb Sucre.
 

Fotos

16-06-2012 V FIRA DEL XICOTET COMERÇ DE PICANYA

Picanya es prepara per a acollir la V Fira del Xicotet Comerç que serà el proper cap de setmana, 16 i 17 de juny. La Fira s’ha anat consolidant com un dels events comercials, més importants, de la comarca de L’Horta Sud i cada any més de 4.000 persones la visiten buscant activitats d’oci i una variada oferta comercial. La inauguració oficial serà el dissabte 16 a les 18:30 hores a l’Avinguda de la Generalitat i fins el diumenge 17 a les 21:00 hores, els 31 expositors donaran a conéixer els seus productes i serveis. Durant els dos dies de Fira, s’oferiran als visitans degustacions gratuites de fruites ecològiques, embotit arteçà, productes del Limousen, així com vins i licors de la nostra terra. Aquest any, com a novetat estan els diferents tallers organitzats pels propis comerciants, dirigits al public infantil: d’escriptura xinesa, de polseres i abaloris, de fruita d’estiu i d’alimentació.

Les actuacions de teatre, música, ball, dança Bollywood, Biodança, així com les exhibicions de Ioga i Acroioga lluïran a l’escenari de la Fira.
El públic infantil també té el seu espai al parc unflable i als tallers de màscares, pintura de cara, manualitats en paper…
 

Més informació

Programa

11-06-2012 PICANYA: V FIRA DEL XICOTET COMERÇ

Picanya es prepara per a acollir la V Fira del Xicotet Comerç que serà el proper cap de setmana, 16 i 17 de juny. La Fira s’ha anat consolidant com un dels events comercials, més importants, de la comarca de L’Horta Sud i cada any més de 4.000 persones la visiten buscant activitats d’oci i una variada oferta comercial.

La inauguració oficial serà el dissabte 16 a les 18:30 hores a l’Avinguda de la Generalitat i fins el diumenge 17 a les 21:00 hores, els 31 expositors donaran a conéixer els seus productes i serveis.
Durant els dos dies de Fira, s’oferiran als visitans degustacions gratuites de fruites ecològiques, embotit arteçà, productes del Limousen, així com vins i licors de la nostra terra.

Aquest any, com a novetat estan els diferents tallers organitzats pels propis comerciants, dirigits al public infantil: d’escriptura xinesa, de polseres i abaloris, de fruita d’estiu i d’alimentació.

Les actuacions de teatre, música, ball, dança Bollywood, Biodança, així com les exhibicions de Ioga i Acroioga lluïran a l’escenari de la Fira.
El públic infantil també té el seu espai al parc unflable i als tallers de màscares, pintura de cara, manualitats en paper…
Més informació

Programa