Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 131 a 131 de 131

04-11-2012 L'AJUNTAMENT DE PICANYA FORMALITZA L'ADHESIÓ A LA CARTA DE SERVEIS

L'Ajuntament de Picanya, ha acordat formalitzar l'adhesió a la nova carta de serveis de la Xarxa d'Agències pel Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de la que forma part per a treballar en col·laboració amb la Generalitat Valenciana en la modernització del comerç local. Aquesta carta de serveis forma part d'aquest procés i té com a principal objectiu oferir un assessorament especialitzat i de qualitat als comerços de la localitat.

24-09-2012 CURSOS D’ALFABETITZACIÓ INFORMÀTICA

 

Informàtica bàsica per a la recerca d’ocupació

Curs destinat a persones desocupades sense coneixements en l’ús de mitjans informàtics

Curs de 4 hores de durada que permetrà una introducció bàsica a l’ús d’internet en la recerca d’ocupació per mitjà d’elements bàsics com ara la tramitació d’un correu electrònic, el coneixement i ús de determinats portals web, etc...

Dates
3 cursos de 4 hores en horari de 9.30 a 13.30h els dies dilluns 24/09, dimecres 26/09 i divendres 28/09

Documentació a presentar
Fotocopia DNI
Targeta Seguretat Social
Targeta Darde Inscripció SERVEF

Públic
Persones en situació de desocupació

Inscripció: CDL Alqueria de Moret

Telèfon: 961295400


 

06-09-2012 FESTIVO APERTURABLE

 

La Consellería de Economía, Industria y Comercio ha comunicado al Ayuntamiento de Picanya que los establecimientos comerciales del municipio pueden abrir al público el 8 de septiembre de 2012, festivo local, en sustitución del 4 de noviembre de 2012, habilitado para la práctica comercial. Es decir, el 8, sábado, los supermercados y todos los comercios minoristas pueden abrir al público, sin embargo el día 4 de noviembre domingo, los establecimientos comerciales, cuya superficie útil de venta al público sea mayor de 150 m2, no podrán abrir.

21-06-2012 ÈXIT DE LA V FIRA DEL XICOTET COMERÇ

La Fira del Xixotet Começ, celebrada el passat cap de setmana 16 i 17 de juny, tanca la quinta edició amb un gran èxit, tant per la participació del comerços locals com per l’afluència de públic durant els dos dies de la fira.

La Directora General de Comerç i Consum Silvia Ordiñaga junt a l’Alcalde Josep Almenar, acompanyats per representants de la corporació Local, han inaugurat la Fira, aprofitant l’ocasió per a visitar a tots els expositors i comprobar la gran varietat de sectors i productes de qualitat allí representats.

En aquesta edició, cal ressaltar la participació tan activa dels expositors de la fira, organitzant degustacions de diferents productes i realitzant tallers per al públic infantil.

Els comerços representats en aquesta V FIRA han sigut: Al Box Picanya, Alfredo casabán, Alicia Estilisme, APP Informática, Bar Avinguda, Carmela Ramos Complementos, Carnicería Isidora, Chinitatuchinitoyo, Cristalería Jorge, Cristina Gabinete de Estética, Espai Món Sà, Frutas y Verduras Arantxa, Impremta Picanya, Inforcopy, JM Ridaura Assegurances, La Botiga del Menut, La Botiga de la Dona, Latizo, Mar de Plata, Más que mascotas, Màxim Fusters, Panadería-Bollería Jimenez, Pensat i Fet, Pizzeria Albabel, QR Serveis de Fustería, Racó de Salut, Ramón y Victoria, Silecson, Thermomix, Valín productos de Galicia, Xocolate amb Sucre.

Més informació

21-06-2012 ÈXIT DE LA V FIRA DEL XICOTET COMERÇ

La Fira del Xicotet Comerç de Picanya, celebrada el passat cap de setmana 16 i 17 de juny, ha tancat la V edició amb un gran èxit, tant per la participació dels comerços locals com per l’afluència de públic durant els dos dies de fira.

La Fira organitzada per l’Ajuntament amb la col•laboració de l’Associació Empresarial de Picanya (AEPI), ha aconseguit visibilitzar una bona mostra del comerç de la localitat. Per a dinamitzar la fira s’ha organitzat un programa amb diferents activitats: tallers infantils, castells unflables, sortejos de vals de compra, exhibicions, teatre, degustacions i actuacions musicals.

La Directora General de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, junt a l’Alcalde Josep Almenar, acompanyat per representants de la Corporació Local, una representació de l’AEPI i la delegació de l’Ajuntament de Panazol inauguraren la Fira. A continuació, tot ells visitaren als expositors, comprovant la gran varietat de sectors i productes de qualitat presents al recinte firal.

En aquesta V edició els 31 comerços participants han segut: Al Box Picanya, Alfredo Casabán, Alicia Estilisme, APP Informàtica, Bar Avinguda, Carmela Ramos Complementos, Carnicería Isidora, Chinitatuchinitoyo, Cristalería Jorge, Cristina Gabinete de Estética, Espai Món Sà, Frutas y Verduras Arantxa, Impremta Picanya, Inforcopy, JM Ridaura Assegurances, La Botiga de la Dona, La Botiga del Menut, Latizo, Mar de Plata, Más que Mascotas, Màxim Fusters, Panadería-Bollería Jiménez, Pensat i Fet, Pizzeria Albabel, QR Serveis de Fusteria, Racó de Salut, Ramon y Victoria, Silecson, Thermomix, Valín Productos de Galicia, Xocolate amb Sucre.
 

Fotos

16-06-2012 V FIRA DEL XICOTET COMERÇ DE PICANYA

Picanya es prepara per a acollir la V Fira del Xicotet Comerç que serà el proper cap de setmana, 16 i 17 de juny. La Fira s’ha anat consolidant com un dels events comercials, més importants, de la comarca de L’Horta Sud i cada any més de 4.000 persones la visiten buscant activitats d’oci i una variada oferta comercial. La inauguració oficial serà el dissabte 16 a les 18:30 hores a l’Avinguda de la Generalitat i fins el diumenge 17 a les 21:00 hores, els 31 expositors donaran a conéixer els seus productes i serveis. Durant els dos dies de Fira, s’oferiran als visitans degustacions gratuites de fruites ecològiques, embotit arteçà, productes del Limousen, així com vins i licors de la nostra terra. Aquest any, com a novetat estan els diferents tallers organitzats pels propis comerciants, dirigits al public infantil: d’escriptura xinesa, de polseres i abaloris, de fruita d’estiu i d’alimentació.

Les actuacions de teatre, música, ball, dança Bollywood, Biodança, així com les exhibicions de Ioga i Acroioga lluïran a l’escenari de la Fira.
El públic infantil també té el seu espai al parc unflable i als tallers de màscares, pintura de cara, manualitats en paper…
 

Més informació

Programa

11-06-2012 PICANYA: V FIRA DEL XICOTET COMERÇ

Picanya es prepara per a acollir la V Fira del Xicotet Comerç que serà el proper cap de setmana, 16 i 17 de juny. La Fira s’ha anat consolidant com un dels events comercials, més importants, de la comarca de L’Horta Sud i cada any més de 4.000 persones la visiten buscant activitats d’oci i una variada oferta comercial.

La inauguració oficial serà el dissabte 16 a les 18:30 hores a l’Avinguda de la Generalitat i fins el diumenge 17 a les 21:00 hores, els 31 expositors donaran a conéixer els seus productes i serveis.
Durant els dos dies de Fira, s’oferiran als visitans degustacions gratuites de fruites ecològiques, embotit arteçà, productes del Limousen, així com vins i licors de la nostra terra.

Aquest any, com a novetat estan els diferents tallers organitzats pels propis comerciants, dirigits al public infantil: d’escriptura xinesa, de polseres i abaloris, de fruita d’estiu i d’alimentació.

Les actuacions de teatre, música, ball, dança Bollywood, Biodança, així com les exhibicions de Ioga i Acroioga lluïran a l’escenari de la Fira.
El públic infantil també té el seu espai al parc unflable i als tallers de màscares, pintura de cara, manualitats en paper…
Més informació

Programa

07-05-2012 PICANYA: LOS COMERCIANTES APRENDEN A UTILIZAR LAS REDES SOCIALES

La Agencia AFIC de Picanya ha organizado un curso, gratuito, sobre Redes Sociales dirigido a los comerciantes que estén interesados en aprender a utilizar estas herramients en sus negocios.

El programa formativo está estructurado en once módulos en los que se abordarán los temas siguientes:

  • Plan de marketing en redes Sociales
  • Facebook
  • Yootube
  • Twitter
  • Linkedin y otras redes profesionales
  • Los Blogs
  • Gestión de la reputación corporativa ON LINE
  • Casos reales en social media
  • Herramientas 2.0
  • La web 2.0 y el posicionamiento en buscadores

El curso tiene una duración de 50 horas, 30 presenciales y 20 a distancia y, se imparte del 8 de mayo al 14 de junio. Esta acción formativa está financiada por el Ministerio de Trabajo y seguridad social, a través de ATA y la Fundación AFIES:

06-05-2012 FORMACIÓ INICIAL AL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ

L’Agència AFIC ha realitzat un curs de Prevenció de Riscos Laborals per al sector de la construcció. Aquest curs, dirigit a autònoms i a persones aturades, té com a objectiu que l’alumnat adquirisca els coneixements bàsics per a identificar els riscos laborals més freqüents així com, les mesures preventives.

El programa formatiu consta de 4 mòduls que abarquen des dels conceptes bàsics sobre seguretat i salut fins primers auxilis i mesures d’emergència. La duració del curs ha sigut de 8 hores, distribuides en tres sesions, al llarg del dies 2, 3 i 4 de maig. Una vegada finalitzada la formació, l’alumnat pot tramitar en la Fundació Laboral de la Construcció la Tarjeta Professional de la Construcció (TPC), requisit imprescindible per a poder treballar al sector.

El curs ha estat organitzat en col·laboració amb ATA, el SERVEF, el Fons Social Europeu i la Fundació AFIES.

 

14-04-2012 PENTINATS DE FANTASIA PER LA PERRUQUERA LOURDES ZAMORANO

El Centre Cultural va acollir aquest passat dijous una desfilada de pentinats, complements, moda i maquillatge organitzada per Lourdes Zamorano. En la mostra, en la que participaren com a models menuts i menudes i joves del nostre poble, un nombrós públic va poder gaudir de propostes novedoses en pentinats per a xiquetes i xiquets d’estil desenfadat i còmode i també amb treballs més elaborats destinats a ocasions molts especials com ara festes, bodes... L’espectacle també comptà amb la participació de la companyia de teatre Plaff! i la col·laboració d’altres entitats com ara la Floristeria Esterlízies o la coneguda multinacional de la cosmètica L’Oreal.
Una demostracíó en directe i els forts aplaudiments del públic van tancar la mostra.