Ajuntament de Picanya::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 143

28-05-2020 Crea de forma senzilla i gratuïta, la web del teu comerç o activitat - PIcanya

Nou servei municipal gratuït per a la creació de la teua web

L'Agència AFIC de Picanya, en col·laboració amb la Conselleria de Comerç Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, posem en marxa un nou servei gratuït per als comerços i xicotetes empreses: la creació de la microweb del negoci.

Sobre tot en aquest període d'estat d'alarma i els següents inconvenients per a la mobilitat de les persones, s'ha fet patent la necessitat, per als comerços i professionals, de tindre presència a internet.

Si estàs interessat o interessada en crear la pàgina web al teu negoci, ja sigues professional autònom dedicat als serveis, tenda o xicoteta empresa, possa't en contacte amb l'Agència enviant un correo-e a rsoriano@picanya.org; indicant el nom de l'estableciment/negoci, el teu nom de contacte i un telèfon (preferentement número de mòbil).

Ens posarem en contacto amb tú, per a informar-te i ajudar-te en el procès de creació i manteniment.

11-05-2020 PLA D'OCUPACIÓ LOCAL 2020 - PICANYA

S’atorguen ajudes per a 2020 pel règim de concurrència competititva, per un import de 1200€, d’acord amb el que s’estableix als articles 16 i 17 de les Bases Reguladores.
S’estableixen dues modalitats regulades per les Bases Reguladores del Pla Municipal de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Picanya, BOP de València número 159 de data 18 d’agost de 2017 i la Convocatòria per a 2020, publicada a la BDNS amb referència 504005
S’atendran les instàncies presentades des del dia següent a la publicació de l’estracte de la Convocatòria al BOP de València fins al 30 d’octubre de 2020, en la que es contemplen les altes en seguretat social amb caràcter retroactiu des de l’1 de juliol de 2020.
Les sol·licituds es presentaran en Seu Electrònica i atenent al procediment i models establerts a l’Oficina Virtual de l’Ajuntament de Picanya per a cadascúna de les modalitats.
Modalitat A: AJUDES AL FOMENT DE LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES ATURADES DE PICANYA
1.- Ajudes a la contractació de persones aturades de Picanya, l’alta a la Seguretat Social de les persones contractades deu haver-se produït entre l’1 de juliol de 2019 i el 30 d’octubre de 2020.
2.- Persones físiques o jurídiques que contracten a persones aturades, inscrites al SERVEF i amb una antiguetat d’almenys tres mesos d’empadronament a Picanya abans de la publicació de la Convocatòria a la BDNS, el contracte de les quals ha d’acomplir les condicions de les bases i convocatòria.
3.-El procediment de tramitació es troba detallat a l’Oficina Virtual de Picanya:

http://picanya.org/administracio/oficina-virtual/desenvolupament-local/i/12040/733/programa-ocupacio-local-ajudes-a-la-contractacio-dl-093

Modalitat B: AJUDES AL FOMENT DE LA INICIATIVA EMPRENEDORA AL MUNICIPI DE PICANYA
1.- Ajudes a la Iniciativa Emprenedora per altes a la Seguretat Social per inici d’una activitat en l’àmbit del RETA radicada a Picanya o sent la persona titular empadronada a Picanya.
2.- Persones empadronades a Picanya que inicien una activitat o persones que radiquen la seua activitat a Picanya, amb Alta inicial en el RETA entre l’1 de juliol de 2019 i el 30 d’octubre de 2020. Es considerarà com a data d’inici de l’activitat la que conste a la Declaració d’Alta en el Cens d’Obligats Tributaris (Mod. 036 o Mod. 037).
3.-El procediment de tramitació es troba detallat a l’Oficina Virtual de Picanya:

http://picanya.org/administracio/oficina-virtual/desenvolupament-local/i/12641/733/programa-ocupacio-local-iniciativa-emprenedora-dl-171

Si necessita ajuda o assessorament per a la tramitació o justificació d’aquestes ajudes, pot telefonar a l’Ajuntament (961594460) i demanar per l’extensió 521

11-05-2020 PLA EXPRÉS DE FORMACIÓ EN ECOMMERCE

Amb la iniciativa "Comercio es Vida", la Generalitat i la Cámara de Comercio, han arrivat a un acord amb la Universidad Ecommerce per a posar en marxa el Pla Exprés de formació online en comerç electrònic, amb l'objectiu d'ajudar a las pimes del comerç i l'artesania.

El termini d'inscripció finalitza el 31 de maig, hi ha formació per a la realització de campanyes de promoció i/o venta en xarxes socials, per a la creació de tendes virtuals, per a vendre a travès de plataformes... informació ací.

Per a inscriure's al programa gratuït, ací.

06-05-2020 REOBRIR EL MEU NEGOCI DESPRÉS DEL COVID-19

PATECO ha preparat una sèrie de píndoles informatives en les que s'aborden aspectes clau que et van a ajudar a reobrir el teu comerç després d'aquest tancament temporal. Es tracta de videos curts i webinars, elaborats per experts del sector als que s'aconsella i es realitzen recomanacions pràctiques.
Tota la Info aquí
Aquestes píndoles formativas s'iniciesn amb el webinar

"Prepara tu tienda para el Día Cero", 
 divendres 8 de maig de 10,00 a 11,00 hores. 
"En este webinar se presentarán posibles escenarios y de identificarán los retos a los que habrá que enfrentarse, descubriendo también oportunidades y las claves para diseñar e implementar acciones de mejora."
---------------------------------------------------------------------
Celestino Martinez.
Consultor y conferenciante especializado en retailmarketing.
Los comerciantes vamos a tener que hacer lo posible por recuperar a nuestros clientes y adaptar nuestras tiendas a la nueva realidad del mercado. En este webinar se presentarán posibles escenarios y de identificarán los retos a los que habrá que enfrentarse, descubriendo también oportunidades y las claves para diseñar e implementar acciones de mejora.
Format: Webinar (día 8 de maig de 10:00 a 11:00 h.)
Inscripció:ACI
#Estamoscontigo, ara més que mai.
------------------------------------------------------------------------

26-03-2020 NOTA INFORMATIVA COVID-19 / PRESTACIÓ EXTRAORDINÀRIA CESSAMENT D'ACTIVITAT AUTÒNOMS

NOTA INFORMATIVA sobre les mesures extraordinàries adoptades pel Govern, per a treballadors i treballadores per compte propi, afectats per la declaració de l'estat d'alarma front la pandèmia pel COVID-19: 

prestació extraordinària per a les personas d'alta al RETA amb l'objectiu de paliar els efectes negatius sobre els seus negocis de la pandèmia del COVID-19.

Descàrrega ací enlightened

23-03-2020 Guia de Bones Pràctiques per als establiments del Sector Comercial - COVID-19

Recomanacions adreçades als establiments comercials minoristes d'alimentació, bebidas, productes i bens de primera necessitat, establiments farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, benzines per a l'automoció, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintorerias i bugaderies, i en l'exercici professional de l'activitat de perruqueria d'acord amb l'establert pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocassionada pel COVID-19.

DESCÀRREGA DE LA GUIA ACÍ enlightened