Ajuntament de Picanya::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 41 a 50 de 143

27-06-2018 El comerç de Picanya en Festes!

Com ja saveu a partir de l’1 de juliol, en aplicació del Reial Decret 293/2018 hem de cobrar les borses de plàstic a totes les persones compradores dels nostres comerços.

La conseqüència dels desperdicis generats pel plàstic al medi natural i als sistemes de recuperació i reciclatge de les ciutats, són enormes i tots i totes hem de contribuïr a aturar el consum d’envasos i embolcalls de plàstic i canviar els hàbits per a dónar una vida útil més llarga a aquestos elements: reutilitzar abans de reciclar.

Per a fer un poc més lleugera aquesta transició, vos proposem la campanya “El comerç de Picanya en Festes!” amb la què, amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, pretenem afavorir que les persones que vagen a realitzar les seues compres ho facen al comerç de Picanya i a més ho facen amb la seua pròpia borsa de compra.

Plegada, pren la forma de tarongeta i quasi no ocupa lloc a la butxaca o a la bossa; desplegada, és resistent i còmoda.

Si eres un comerç de Picanya i vols participar a la campanya, envia un correu-e a l’adreça adl@picanya.org, abans del 2 de juliol, indicant el nom de l’establiment i t’avisarem del dia que pots passar a replegar per l’Ajuntament de Picanya, les borses per al teu comerç.

El veïnat de Picanya, podeu passar a partir de l'1 de juliol pel servei DIGA'M de l'Ajuntament (Plaça d'España) i replegar la vostra.

Poden participar en aquesta campanya, els comerços radicats a Picanya. Es lliurarà una borsa per persona fins que s'exhauresquen.

Article al web de Picanya, ací

23-05-2018 Formació on-line - Programació permanent

Cursos d'interès per al comerç i l'entorn de l'empresa del Programa Aula Mentor del Ministerio de Cultura, Educación y Deporte.

Aquest programa de formació on-line compren més de 150 cursos, per als que la matrícula romandrà oberta des de gener fins a desembre (excepte agost), es compta amb tutoria especialitzada i tenen un reduït cost de 24 euros al mes per curs.

Les hores de certificació varien, depenent del curs, des de les 30 fins les més de 100 hores.

Tota la informació dels cursos Mentor pots trobar-la ací. T'ajudem al 961594460.

03-05-2018 CURS ADMINISTRADOR SALESFORCE - AULA MENTOR

Al curs d'Administrador Salesforce d'Aula Mentor s'apren a gestionar la plataforma i a personalitzar-la per a cobrir els processos de negoci de vendes i/o marketing. El principal objectiu d'aquest curs és donar una orientació pràctica per a poder obtindre la certificació oficial d'Administrador Salesforce.

El curs es realitza íntegrament a distància i deu superar-se l'exàmen presencial que tindrà lloc a Picanya a la convocatòria Mentor d'octubre de 2018.

El curs és gratuït i les places són limitades.

Aula Mentor és un programa de formació a distància a través d'internet del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

Més informació ací. o al telèfon 961594460, Aula Mentor Picanya.

30-04-2018 Cinquanta-tres persones han estat guanyadores de la promoció del passaport de compra "Dijous A Picanya comprem!"

Totes les persones del llistat que a continuació exposem, s'han vist beneficiades del premi directe i han pogut gastar-lo als comerços adherits a la campanya

L'import dels premis ha estat aportat per l'Associació Empresarial de Picanya.

Més informació de la campanya, ací.

23-04-2018 CONVOCATÒRIA DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL 2018 DE PICANYA

S’atorgaran un màxim de 25 ajudes per al 2018 pel règim de concurrència competitiva, d’acord amb el que s’estableix als articles 16 i 17 de les Bases Reguladores.

Cada ajuda és per un import de 1200€. S’estableixen dues modalitats regulades per les Bases Reguladores del Pla Municipal de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Picanya, BOP de València número 159 de data 18 d’agost de 2017 i la Convocatòria per a 2018, extracte publicat a la BDNS amb referència 394162.

S’atendran les instàncies presentades des del dia següent a la publicació de l’estracte de la Convocatòria a la BDNS fins al 15 de novembre de 2018, en la que es contemplen les altes en la Seguretat Social amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2018.

Modalitat A: AJUDES AL FOMENT DE LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES ATURADES DE PICANYA

Modalitat B: AJUDES AL FOMENT DE LA INICIATIVA EMPRENEDORA AL MUNICIPI DE PICANYA

Més informació, ací.

10-04-2018 Tapes Guanyadores 11 edició PICANYAM

En aquesta ocassió https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/147/2219/image/PICANYAM/IMG_1781.PNGla tapa guanyadora ha estat MINICHIVITO CANARI, del Bar Canari, seguida de TOSTADA DE CARNE DE CABALLO, de Bon Appetit i en tercer lloc, hem tingut l'empat de dues tapes, SARDINA A MEDIA SAL de Bar Las Palmeras i CARRILLADA EN SALSA de Hostal Nova Picanya.
L'establiment que ha rebut més vots en total, sumant ambdues tapes ha estat Bar Las Palmeras.

 

Totes quatre persones representants dels establiments guanyadors, van rebre els premis de mans del Sr. Alcalde de Picanya, Josep Almenar, el passat divendres 6 d'abril.
També han sigut ja replegats els vals per un sopar ó dinar, per les dues persones guanyadores del Sorteig de clients, JSM i LCF.

10-04-2018 Curs

En aquest curs que presentem ESCAPARATISMO E IMAGEN EN EL PUNTO DE VENTA s'estudien les fòrmules per a encarar amb èxit l'exercici de promocionar un negoci o empresa, analitzant els aspectes més cridaners a nivell comercial i d'imatge.
Es una guia a la que la persona comerciant o emprenedora aprendrà els coneixements necessaris per a poder crear o renovar la imatge d'un negoci, inciciant per la definició del tipus de negoci i la seua identitat corporativa i continuant amb el diseny de la façana, incloent-hi l'aparador i l'interior, fins a aconseguir una imatge global, coherent i eficaç. El curs també fa referència a la difussió del negoci com entitat “viva” i en continuada actualització.
Els coneixements són aplicables a qualsevol tipus de negoci (serveis, alimentació, tèxtil, étc.), a qualsevol ubicació (mercats, locals comercials, etc.) i a diferents entorns (urbans, rural, etc.). A l'actualitat la imatge de qualsevol negoci i el saver cóm comunicar i arribar al client és tan important o més que els productes o serveis que ofereix.

Informació completa al díptic del curs, que podeu descarregar aquí o en la web Mentor, aquí.

www.aulamentor.es

09-03-2018 PICANYAM - RUTA DE LA TAPA PER PICANYA - 11 EDICIÓ

Aquest cap de setmana hem gaudit de l'oncena edició de Picanyam, la ruta de la tapa de Picanya, a la que han participat 17 establiments què ens han oferit 34 grans plats en xicotet format.

Com sempre, totes les persones que han tastat les tapes i completat el seu passaport Picanyam, participen en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones a l'establiment de la seua elecció d'entre els participants en aquesta edició.

També han tingut l'oportunitat de votar les tres millors tapes de la seua elecció, per a escollir a les guanyadores en aquesta ocassió; el pròxim dia 4 d'abril, es donaràn a conèixer les tapes guanyadores d'aquesta 11 edició.

Bases de participació i sorteig: ací.

16-02-2018 REUNIÓ HOSTALERIA DE PICANYA

Les persones representants del sector de l'hostaleria de Picanya es van reunir el passat dia 7 de febrer per a iniciar els preparatius de la propera PIcanyam que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de març.

Dimecres 14 de febrer es pot tramitar la inscripció a l'Ajuntament i la setmana del 19 al 23 s'inicia la preparació de la campanya publicitària amb la ronda de fotografies de totes les tapes participants.