Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 129

03-12-2018 Taller IMATGE PERSONAL PER A COMERÇOS

Des de la Mancomunitat de l'Horta sud es convoca el primer taller del programa de formació per al comerç local de la comarca.

Tindrà lloc el dilluns dia 17 de desembre de 15 fins a 17h. a les instal·lacions de la Mancomunitat, Carrer Cervantes, núm. 19-b de Torrent.

Les persones interessades, titulars o empleades al comerç local, sòlament heu d'inscriure-vos en el següent enllaç:

www.mancohortasud.es

El programa podeu descarregar-lo ací.

23-07-2018 LA VIGILÀNCIA SANITÀRIA DELS PRODUCTES I ESTABLIMENTS ALIMENTARIS

El control sanitari dels aliments té com a finalitat principal garantir al consumidor uns aliments segurs, sans i saludables. Per aconseguir-ho, cal fer un seguit d’activitats encaminades a reduir i minimitzar el possibles riscos sanitaris que poden anar associats al consum d’aliments.

Quan un aliment arriba al consumidor, ha experimentat una sèrie de processos més o menys complexos, segons el tipus d’aliments de què es tracte. Tots aquests passos que l’aliment recorre, des de la producció fins al consum, poden comportar un risc sanitari afegit si no es controlen adequadament.

(...)

Per a descarregar l'article complet, punxe ací.

03-05-2018 CURS ADMINISTRADOR SALESFORCE - AULA MENTOR

Al curs d'Administrador Salesforce d'Aula Mentor s'apren a gestionar la plataforma i a personalitzar-la per a cobrir els processos de negoci de vendes i/o marketing. El principal objectiu d'aquest curs és donar una orientació pràctica per a poder obtindre la certificació oficial d'Administrador Salesforce.

El curs es realitza íntegrament a distància i deu superar-se l'exàmen presencial que tindrà lloc a Picanya a la convocatòria Mentor d'octubre de 2018.

El curs és gratuït i les places són limitades.

Aula Mentor és un programa de formació a distància a través d'internet del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

Més informació ací. o al telèfon 961594460, Aula Mentor Picanya.

30-04-2018 Cinquanta-tres persones han estat guanyadores de la promoció del passaport de compra "Dijous A Picanya comprem!"

Totes les persones del llistat que a continuació exposem, s'han vist beneficiades del premi directe i han pogut gastar-lo als comerços adherits a la campanya

L'import dels premis ha estat aportat per l'Associació Empresarial de Picanya.

Més informació de la campanya, ací.

10-04-2018 Curs

En aquest curs que presentem ESCAPARATISMO E IMAGEN EN EL PUNTO DE VENTA s'estudien les fòrmules per a encarar amb èxit l'exercici de promocionar un negoci o empresa, analitzant els aspectes més cridaners a nivell comercial i d'imatge.
Es una guia a la que la persona comerciant o emprenedora aprendrà els coneixements necessaris per a poder crear o renovar la imatge d'un negoci, inciciant per la definició del tipus de negoci i la seua identitat corporativa i continuant amb el diseny de la façana, incloent-hi l'aparador i l'interior, fins a aconseguir una imatge global, coherent i eficaç. El curs també fa referència a la difussió del negoci com entitat “viva” i en continuada actualització.
Els coneixements són aplicables a qualsevol tipus de negoci (serveis, alimentació, tèxtil, étc.), a qualsevol ubicació (mercats, locals comercials, etc.) i a diferents entorns (urbans, rural, etc.). A l'actualitat la imatge de qualsevol negoci i el saver cóm comunicar i arribar al client és tan important o més que els productes o serveis que ofereix.

Informació completa al díptic del curs, que podeu descarregar aquí o en la web Mentor, aquí.

www.aulamentor.es

10-04-2018 Tapes Guanyadores 11 edició PICANYAM

En aquesta ocassió https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/147/2219/image/PICANYAM/IMG_1781.PNGla tapa guanyadora ha estat MINICHIVITO CANARI, del Bar Canari, seguida de TOSTADA DE CARNE DE CABALLO, de Bon Appetit i en tercer lloc, hem tingut l'empat de dues tapes, SARDINA A MEDIA SAL de Bar Las Palmeras i CARRILLADA EN SALSA de Hostal Nova Picanya.
L'establiment que ha rebut més vots en total, sumant ambdues tapes ha estat Bar Las Palmeras.

 

Totes quatre persones representants dels establiments guanyadors, van rebre els premis de mans del Sr. Alcalde de Picanya, Josep Almenar, el passat divendres 6 d'abril.
També han sigut ja replegats els vals per un sopar ó dinar, per les dues persones guanyadores del Sorteig de clients, JSM i LCF.

09-03-2018 PICANYAM - RUTA DE LA TAPA PER PICANYA - 11 EDICIÓ

Aquest cap de setmana hem gaudit de l'oncena edició de Picanyam, la ruta de la tapa de Picanya, a la que han participat 17 establiments què ens han oferit 34 grans plats en xicotet format.

Com sempre, totes les persones que han tastat les tapes i completat el seu passaport Picanyam, participen en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones a l'establiment de la seua elecció d'entre els participants en aquesta edició.

També han tingut l'oportunitat de votar les tres millors tapes de la seua elecció, per a escollir a les guanyadores en aquesta ocassió; el pròxim dia 4 d'abril, es donaràn a conèixer les tapes guanyadores d'aquesta 11 edició.

Bases de participació i sorteig: ací.

16-02-2018 REUNIÓ HOSTALERIA DE PICANYA

Les persones representants del sector de l'hostaleria de Picanya es van reunir el passat dia 7 de febrer per a iniciar els preparatius de la propera PIcanyam que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de març.

Dimecres 14 de febrer es pot tramitar la inscripció a l'Ajuntament i la setmana del 19 al 23 s'inicia la preparació de la campanya publicitària amb la ronda de fotografies de totes les tapes participants.

 

27-01-2018 Calendari de tributació 2018 - Picanya

S'ha publicat a l'espai del comerciant, el nou Calendari Fiscal corresponent a Taxes i Tributs a pagar en Picanya.

Referència completa a la pàgina web municipal.