Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 122

10-04-2018 Tapes Guanyadores 11 edició PICANYAM

En aquesta ocassió https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/147/2219/image/PICANYAM/IMG_1781.PNGla tapa guanyadora ha estat MINICHIVITO CANARI, del Bar Canari, seguida de TOSTADA DE CARNE DE CABALLO, de Bon Appetit i en tercer lloc, hem tingut l'empat de dues tapes, SARDINA A MEDIA SAL de Bar Las Palmeras i CARRILLADA EN SALSA de Hostal Nova Picanya.
L'establiment que ha rebut més vots en total, sumant ambdues tapes ha estat Bar Las Palmeras.

 

Totes quatre persones representants dels establiments guanyadors, van rebre els premis de mans del Sr. Alcalde de Picanya, Josep Almenar, el passat divendres 6 d'abril.
També han sigut ja replegats els vals per un sopar ó dinar, per les dues persones guanyadores del Sorteig de clients, JSM i LCF.

09-03-2018 PICANYAM - RUTA DE LA TAPA PER PICANYA - 11 EDICIÓ

Aquest cap de setmana hem gaudit de l'oncena edició de Picanyam, la ruta de la tapa de Picanya, a la que han participat 17 establiments què ens han oferit 34 grans plats en xicotet format.

Com sempre, totes les persones que han tastat les tapes i completat el seu passaport Picanyam, participen en el sorteig de dos dinars o sopars per a dues persones a l'establiment de la seua elecció d'entre els participants en aquesta edició.

També han tingut l'oportunitat de votar les tres millors tapes de la seua elecció, per a escollir a les guanyadores en aquesta ocassió; el pròxim dia 4 d'abril, es donaràn a conèixer les tapes guanyadores d'aquesta 11 edició.

Bases de participació i sorteig: ací.

16-02-2018 REUNIÓ HOSTALERIA DE PICANYA

Les persones representants del sector de l'hostaleria de Picanya es van reunir el passat dia 7 de febrer per a iniciar els preparatius de la propera PIcanyam que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de març.

Dimecres 14 de febrer es pot tramitar la inscripció a l'Ajuntament i la setmana del 19 al 23 s'inicia la preparació de la campanya publicitària amb la ronda de fotografies de totes les tapes participants.

 

27-01-2018 Calendari de tributació 2018 - Picanya

S'ha publicat a l'espai del comerciant, el nou Calendari Fiscal corresponent a Taxes i Tributs a pagar en Picanya.

Referència completa a la pàgina web municipal.

 

28-12-2017 A Picanya... Per nadal, festa del comerç!

El mag Rubén Aparisi ens va enlluernar amb els seus trucs i la seva alegria.

Podeu vore totes les imatges ací.

14-03-2016 PICANYA: CONVOCATÒRIA DE 3 BEQUES PER A PERSONES UNIVERSITÀRIES

Les beques convocades són:
 

 
:: BECA DE COL·LABORACIÓ A L’ÀREA DE SERVEIS PERSONALS 
    DEPARTAMENT DE L’AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL 
    amb una titulació necessària de  Màster en Gestió i Promoció del Desenvolupament Local.

:: BECA DE COL·LABORACIÓ A L’ÀREA DE SERVEIS PERSONALS 
    DEPARTAMENT DE SERVEIS SOCIALS 
    amb una titulació necessària de Máster universitari en Atenció Socio-sanitària a la Dependència o 
    Diploma d’Intervenció amb famílies en risc i en menors amb conducta antisocial.

:: BECA DE COL·LABORACIÓ A L’ÀREA DE SERVEIS GENERALS 
    EN EL SERVEI DIGA’M I ÀREA ECONÒMICA 
    amb una titulació necessària d'Administració i Direcció d’Empreses o en Economia.Durada
El període de gaudir la beca serà de sis mesos, amb una dedicació de jornada completa, repartida de dilluns a divendres. El període anteriorment referit podrà prorrogar-se per sis mesos més, mitjançant resolució d’Alcaldia i fins a 24 mesos. La data d'inici del període de pràctiques és l'1 d'abril de 2016.

28-01-2016 PICANYA: CURS D'OPERADOR DE CARRETONS ELEVADORS

L'Agència de Desenvolupament Local ha organitzat un curs d'OPERADOR DE CARRETONS ELEVADORS.

DIES: 28 i 29 de gener de 2016

HORARI: de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores

LLOC: Centre de Desenvolupament Local Alquería de Moret

Nº HORES: 8

PREU: 25€

22-01-2016 EL XICOTET COMERÇ PICANYER MÉS DE MODA QUE MAI

El passat 23 de desembre l'Associació del Xicotet Comerç de Picanya organitzà la seua primera desfilada de moda amb la col·laboració de l'Ajuntament i les falles del nostre municipi que aportaren el personal necessari (organització, models...) para a aquesta desfilada. Un event que comptà amb nombrós públic que pogué gaudir amb les evolucions de les modelos i admirar de primera mà els productes presentats pels següents estableciments:

LOLA SEDUCCIÓ, RAMÓN Y VICTORIA, MERCERIA FILS, MAR DE PLATA, LLUVIA DE ALGODÓN, XOCOLATE AMB SUCRE, PERRUQUERIA LOURDES, CRISTINACLAY, ESTÈTICA PAULINA, ÓPTICA PICANYA i MÁS QUE MASCOTAS que va posar el punt divertit amb la desfilada de 3 gossos . Animació nadalenca Cinema familiar, unflables infantils, sorteig i premis....completaren l'oferta de les activitats en Nadal destinades a animar les compres en el comerç local de Picanya

23-12-2015 FESTA DE NADAL A PICANYA

Festa de Nadal Amb la intenció de promoure l'activitat comercial local l'Ajuntament de Picanya per mitjà de l'Agència AFIC i l'Associació Local del Xicotet Comerç organitzen diferents activitats tot i coincidint amb les dates de nadal i cap d'any com ara jocs infantils, tallers, actuacions, sortejos, cinema, premis d'aparadorisme..

Dimecres 23/12/2015
20.00h - Centre Cultural
FESTA DEL XICOTET COMERÇ DE PICANYA
- SORTEIG DELS 600€ DE L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE PICANYA
- LLIURAMENT DEL PREMIS DEL 7e CONCURS D’APARADORISME
- SORTEIG DE 5 CARROS DE COMPRA ENTRE LES PERSONES ASSISTENTS A L’ACTE
- DESFILADA DE MODA
 
Amb la participació dels establiments:
LOLA SEDUCCIÓ
RAMÓN Y VICTORIA
MERCERIA FILS
MAR DE PLATA
LLUVIA DE ALGODÓN
XOCOLATE  AMB SUCRE
PERRUQUERIA LOURDES
CRISTINACLAY
ESTÈTICA PAULINA
ÓPTICA PICANYA
+ QUE MASCOTES 

23-12-2015 PICANYA: LES ÒPTIQUES I MAR DE PLATA GUANYADORES DEL CONCURS D'APARADORS

Dins les accions de promoció i animació del xicotet comerç al municipi, i amb l’objectiu d’incentivar la millora de la imatge comercial de Picanya, especialment en estes dates nadalenques, l’Agència AFIC de l’Ajuntament de Picanya ha organitzat, el seté CONCURS D’APARADORISME I DECORACIÓ NADALENCA. Enguany, com a novetat, s'ha establert un premi especialment adreçat als comerços del mercat municipal. En esta edició 2015 els establiments participants han estat: CONCURS APARADORS:

+ QUE MASCOTAS XOCOLATE AMB SUCRE ÒPTICA AVINGUDA FILS MERCERIA ÒPTICA PICANYA FLORISTERIA ESTERLÍCIES PAPERERIA PASSAREL·LA ESTÈTICA PAULINA LOLA SEDUCCIÓ MILLOR DECORACIO NADALENCA – MERCAT MUNICIPAL: MAR DE PLATA LLUVIA DE ALGODÓN ESPECIA·L

El 15 de desembre, el jurat integrat per Manuel Dasí, Regidor Ajuntament de Picanya, Xelo Sanchis Ridaura, Tècnica AFIC de l'Ajuntament de Picanya, Begoña Blasco, Decoradora/interiorista i especialista en Imatge Comercial i Lourdes Zamorano Barreda com a guanyadora de l’edició 2014 van decidir atorgar els següents premis:

Premi al Millor Aparador: En la categoria CREATIVITAT I INNOVACIÓ: ÒPTICA AVINGUDA

En la categoria COMPOSICIÓ I EXPOSICIÓ DEL PRODUCTE: ÒPTICA PICANYA

Premi a la Millor Decoració Nadalenca-Mercat Municipal: MAR DE PLATA

Així mateix el jurat va voler destacar la qualitat dels treballs presentats al concurs i animar a tota la nostra població a disfrutar d'estes boniques decoracions.