Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 117

14-03-2016 PICANYA: CONVOCATÒRIA DE 3 BEQUES PER A PERSONES UNIVERSITÀRIES

Les beques convocades són:
 

 
:: BECA DE COL·LABORACIÓ A L’ÀREA DE SERVEIS PERSONALS 
    DEPARTAMENT DE L’AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL 
    amb una titulació necessària de  Màster en Gestió i Promoció del Desenvolupament Local.

:: BECA DE COL·LABORACIÓ A L’ÀREA DE SERVEIS PERSONALS 
    DEPARTAMENT DE SERVEIS SOCIALS 
    amb una titulació necessària de Máster universitari en Atenció Socio-sanitària a la Dependència o 
    Diploma d’Intervenció amb famílies en risc i en menors amb conducta antisocial.

:: BECA DE COL·LABORACIÓ A L’ÀREA DE SERVEIS GENERALS 
    EN EL SERVEI DIGA’M I ÀREA ECONÒMICA 
    amb una titulació necessària d'Administració i Direcció d’Empreses o en Economia.Durada
El període de gaudir la beca serà de sis mesos, amb una dedicació de jornada completa, repartida de dilluns a divendres. El període anteriorment referit podrà prorrogar-se per sis mesos més, mitjançant resolució d’Alcaldia i fins a 24 mesos. La data d'inici del període de pràctiques és l'1 d'abril de 2016.

28-01-2016 PICANYA: CURS D'OPERADOR DE CARRETONS ELEVADORS

L'Agència de Desenvolupament Local ha organitzat un curs d'OPERADOR DE CARRETONS ELEVADORS.

DIES: 28 i 29 de gener de 2016

HORARI: de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores

LLOC: Centre de Desenvolupament Local Alquería de Moret

Nº HORES: 8

PREU: 25€

22-01-2016 EL XICOTET COMERÇ PICANYER MÉS DE MODA QUE MAI

El passat 23 de desembre l'Associació del Xicotet Comerç de Picanya organitzà la seua primera desfilada de moda amb la col·laboració de l'Ajuntament i les falles del nostre municipi que aportaren el personal necessari (organització, models...) para a aquesta desfilada. Un event que comptà amb nombrós públic que pogué gaudir amb les evolucions de les modelos i admirar de primera mà els productes presentats pels següents estableciments:

LOLA SEDUCCIÓ, RAMÓN Y VICTORIA, MERCERIA FILS, MAR DE PLATA, LLUVIA DE ALGODÓN, XOCOLATE AMB SUCRE, PERRUQUERIA LOURDES, CRISTINACLAY, ESTÈTICA PAULINA, ÓPTICA PICANYA i MÁS QUE MASCOTAS que va posar el punt divertit amb la desfilada de 3 gossos . Animació nadalenca Cinema familiar, unflables infantils, sorteig i premis....completaren l'oferta de les activitats en Nadal destinades a animar les compres en el comerç local de Picanya

23-12-2015 FESTA DE NADAL A PICANYA

Festa de Nadal Amb la intenció de promoure l'activitat comercial local l'Ajuntament de Picanya per mitjà de l'Agència AFIC i l'Associació Local del Xicotet Comerç organitzen diferents activitats tot i coincidint amb les dates de nadal i cap d'any com ara jocs infantils, tallers, actuacions, sortejos, cinema, premis d'aparadorisme..

Dimecres 23/12/2015
20.00h - Centre Cultural
FESTA DEL XICOTET COMERÇ DE PICANYA
- SORTEIG DELS 600€ DE L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE PICANYA
- LLIURAMENT DEL PREMIS DEL 7e CONCURS D’APARADORISME
- SORTEIG DE 5 CARROS DE COMPRA ENTRE LES PERSONES ASSISTENTS A L’ACTE
- DESFILADA DE MODA
 
Amb la participació dels establiments:
LOLA SEDUCCIÓ
RAMÓN Y VICTORIA
MERCERIA FILS
MAR DE PLATA
LLUVIA DE ALGODÓN
XOCOLATE  AMB SUCRE
PERRUQUERIA LOURDES
CRISTINACLAY
ESTÈTICA PAULINA
ÓPTICA PICANYA
+ QUE MASCOTES 

23-12-2015 PICANYA: LES ÒPTIQUES I MAR DE PLATA GUANYADORES DEL CONCURS D'APARADORS

Dins les accions de promoció i animació del xicotet comerç al municipi, i amb l’objectiu d’incentivar la millora de la imatge comercial de Picanya, especialment en estes dates nadalenques, l’Agència AFIC de l’Ajuntament de Picanya ha organitzat, el seté CONCURS D’APARADORISME I DECORACIÓ NADALENCA. Enguany, com a novetat, s'ha establert un premi especialment adreçat als comerços del mercat municipal. En esta edició 2015 els establiments participants han estat: CONCURS APARADORS:

+ QUE MASCOTAS XOCOLATE AMB SUCRE ÒPTICA AVINGUDA FILS MERCERIA ÒPTICA PICANYA FLORISTERIA ESTERLÍCIES PAPERERIA PASSAREL·LA ESTÈTICA PAULINA LOLA SEDUCCIÓ MILLOR DECORACIO NADALENCA – MERCAT MUNICIPAL: MAR DE PLATA LLUVIA DE ALGODÓN ESPECIA·L

El 15 de desembre, el jurat integrat per Manuel Dasí, Regidor Ajuntament de Picanya, Xelo Sanchis Ridaura, Tècnica AFIC de l'Ajuntament de Picanya, Begoña Blasco, Decoradora/interiorista i especialista en Imatge Comercial i Lourdes Zamorano Barreda com a guanyadora de l’edició 2014 van decidir atorgar els següents premis:

Premi al Millor Aparador: En la categoria CREATIVITAT I INNOVACIÓ: ÒPTICA AVINGUDA

En la categoria COMPOSICIÓ I EXPOSICIÓ DEL PRODUCTE: ÒPTICA PICANYA

Premi a la Millor Decoració Nadalenca-Mercat Municipal: MAR DE PLATA

Així mateix el jurat va voler destacar la qualitat dels treballs presentats al concurs i animar a tota la nostra població a disfrutar d'estes boniques decoracions.

27-11-2015 PICANYA 7é CONCURS D'APARADORISME

L'Agència AFIC de l'Ajuntament de Picanya, convoca una nova edició, la setena, del CONCURS D'APARADORISME. El termini d'inscripció sóbri el 16 de desembre de 2015 i finalitza el 9 de desembre. 

El Jurat atorgarà els següents premis:

MILLOR APARADOR

MILLOR PARADA DEL MERCAT MUNICIPAL

El lliurament dels premis es realitzarà el dimecres 23 de desembre de 2015 a les 20:00h. al Centre Cultural

26-11-2015 PICANYA: CAMPANYA DINATMITZACIÓ MERCAT MUNICIPAL

En les darreres setmanes han estat més de 200 els xiquets i xiquetes que han pres part en una campanya educativa adreçada a donar-los a conèixer el mercat municipal. 
Després d'una xerrada inicial a l'Ajuntament els menuts i menudes han participat en diferents jocs amb la intenció de que puguen conèixer les diferents parades del mercat i el seu funcionament.

Alimentació saludable i consum responsable
Estes visiten tenen com a objectiu que els nostres escolars puguen descobrir les qualitats dels productes frescos i de proximitat i la importància d'una alimentació variada tot i fent-los més atractius aliments com ara fruites, verdures, peix... que, normalment, no són els favorits de menudes i menuts però que són fonamentals per al seu creixement i desenvolupament.
També estes visites volen fomentar un consum més responsable, de productes de proximitat que siga socialment més responsable i ajude a mantindre viu el nostre xicotet comerç tradicional.

04-11-2015 PICANYA: Una marca per als productes de l'Horta valenciana

L'Ajuntament de Picanya, amb la col·laboració de l'Associació del Xicotet Comerç de Picanya ha decidit posar en marxa un distintiu adreçat a marcar aquells productes agroalimentaris cultivats a les nostres terres.
Sota la denominació "Producte de l'horta valenciana" i amb un aspecte modern però evocador d'aquell llegendari cartell de "Nitrato de Chile", s'han dissenyat uns indicadors tant de paret com per als basquets dels productes que indicaran al comprador quins dels productes en venda tenen origen a l'horta valenciana i, fins i tot, picanyera.
Esta campanya està adreçada a les fruiteries del nostre poble i finançada i dissenyada per l'Ajuntament de Picanya.

Consum reponsable
Amb esta campanya l'Ajuntament vol potenciar el consum de productes de proximitat comprats al xicotet comerç tradicional. D'esta manera es vol vitalitzar un consum responsable tant a nivell social, com medi ambiental i fomentar una alimentació de major qualitat. Així que, ja sabeu, en breu podreu identificar els productes originaris de les nostres terres, una garantia, sempre, de qualitat i una forma de col·laborar amb l'economia local i l'agricultura tradicional de l'horta valenciana.

03-11-2015 EL BAR PENSAT i FET TORNA A GUANYAR EL PREMI A LA MILLOR TAPA

El passat 21 d'octubre, Josep Almenar, com a Alcalde del nostre poble, va lliurar les plaques commemoratives als tres establiments guanyadors dels premis a les millors tapes per votació popular, corresponents a la 6a edició de la PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya d'este passat mes de setembre.

Premiats
En esta 6a edició els clients van lliurar un total de 499 butlletes amb un total de 1451 vots vàlids. L'establiment guanyador ha estat el bar "Pensat i Fet" que tornà a fer-se amb el primer premi gràcies a la seua tapa "Cordón Bleu", una tapa que fou triada la millor també en l'anterior edició de la Ruta de la Tapa i que en esta edició va rebre un total de 131 vots. El segon lloc, com en l'edició anterior fou per al bar Canari i la seua proposta "Tatín de morcilla" amb 101 vots. La tercera posició fou per al Bar Avenida que es fa amb el seu primer guardó amb la seua "Carrillada a la miel" i gràcies als 81 vots rebuts.

En xifres
Segons les dades aportades pels 19 establiments participants en esta nova PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya foren més de 10.000 els clients que van rebre en estos dos dies de ruta i quasi 21.000 les tapes venudes amb una mitjana superior a les 1.000 tapes per establiment. Un reconeixment de públic que ens parla del bon treball dels nostres hostalers i de la qualitat de les seues propostes que fan de la ruta picanyera una de les més exitoses de les nostres rodalies.  

27-09-2015 COMERÇ OBERT A PICANYA

Comerç Obert, 27 de setembre de 2015

Este proper diumenge 27 de setembre el xicotet comerç de Picanya tornarà a eixir al carrer per mostrar tot allò que podem trobar a les botigues del nostre poble.

En esta nova edició de "Comerç Obert" participen els comerços:

LLUVIA DE ALGODÓN

ESPECIA.L

MAR DE PLATA

XOCOLATE AMB SUCRE

EDICIONS DEL BULLENT I SENDRA MARCO

FOTOESTUDIO IMAGEN

RAMÓN Y VICTORIA

TE COLOR

LOLA SEDUCCIÓ

FILS MERCERÍA

FRUTAS ARANTXA

PERRUQUERÍA LOURDES

IMPREMPTA PICANYA

'.