Xarxa Afic

Categories

10-04-2018 Curs

En aquest curs que presentem ESCAPARATISMO E IMAGEN EN EL PUNTO DE VENTA s'estudien les fòrmules per a encarar amb èxit l'exercici de promocionar un negoci o empresa, analitzant els aspectes més cridaners a nivell comercial i d'imatge.
Es una guia a la que la persona comerciant o emprenedora aprendrà els coneixements necessaris per a poder crear o renovar la imatge d'un negoci, inciciant per la definició del tipus de negoci i la seua identitat corporativa i continuant amb el diseny de la façana, incloent-hi l'aparador i l'interior, fins a aconseguir una imatge global, coherent i eficaç. El curs també fa referència a la difussió del negoci com entitat “viva” i en continuada actualització.
Els coneixements són aplicables a qualsevol tipus de negoci (serveis, alimentació, tèxtil, étc.), a qualsevol ubicació (mercats, locals comercials, etc.) i a diferents entorns (urbans, rural, etc.). A l'actualitat la imatge de qualsevol negoci i el saver cóm comunicar i arribar al client és tan important o més que els productes o serveis que ofereix.

Informació completa al díptic del curs, que podeu descarregar aquí o en la web Mentor, aquí.

www.aulamentor.es